1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

ნიგვზიანი სამარხვო ხარჩო სოკოთი

მომხმარებლის რეიტინგი

ხარჩოს კლასიკური რეცეპტისგან განსხვავებული აქ არაფერია, გარდა იმისა, რომ ხორცის მაგივრად სოკოს გამოყენება მოგიწევთ.

ვრცლად...

ჭვიშტარი

მომხმარებლის რეიტინგი

ჭვიშტარიჭვიშტარი მჭადისა და ყველის გემრიელი კომბინაციაა სვანეთის რეგიონიდან. ის დიდი პოპულარობით სარგებლობს სამეგრელოში და საქართველოს სხვა რეგიონშიც. ისარგებლეთ ამ მარტივი რეცეპტით მის მოსამზადებლად და შეგეძლებათ თქვენს სტუმრებს ცხელი ჭვიშტარით გაუმასპინძლდეთ!

ვრცლად...

ბროკოლის ბრაწულა ფრანგულად

მომხმარებლის რეიტინგი

ბროკოლის ბრაწულა ფრანგულადGratin de Brocoli ფრანგული სამზარეულოდან:

ინგრეტიენტები:
500 გრ. ბროკოლი
200 გრ. გახეხილი ყველი “emmental” (შეიძლება ჰოლანდიური ყველის გამოყენებაც)
3 კვერცხი
1 თავი ხახვი
20 გრ კარაქი
ზეითუნის ზეთი

ვრცლად...

როგორ გავაკეთოთ პიცის ცომი?

მომხმარებლის რეიტინგი

როგორ გავაკეთოთ პიცის ცომითუკი პიცის გამოცხობა გადაწყვიტეთ, ჯერ ცომის გაკეთებაზე უნდა იფიქროთ. წარმოგიდგენთ პიცის ცომის მომზადების ორ განსხვავებულ წესს სრულყოფილი შედეგის მისაღებად. მოკლედ ის დროა გააოცოთ მეგობრები და ოჯახის წევრები თქვენ მიერ მომზადებული პიცით!

I: პიცის ცომი სწრაფად და მარტივად

30 წუთში 1 ცალი 30 სმ. დიამეტრის პიცის ცომის გასაკეთებლად დაგჭირდებათ:

  • 7 გრამი მშრალი საფუარი,
  • 1 ჩაის კოვზი შაქარი,
  • 1 ჭიქა თბილი წყალი(45 C გრადუსი),
  • 2 მთელი 1/2 ჭიქა პურის ფქვილი,
  • 2 სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი,
  • 1 ჩაის კოვზი მარილი.

    ვრცლად...

ხორცის სალათი კენკრით

მომხმარებლის რეიტინგი

დაგვჭირდება:salad
ქათმის ფილე - 300 გრ.
სტაფილო - 1 ც.
წითელი ხახვი - 1 ც.
თეთრი კომბოსტო
მაიონეზი – 200 გრ.
შტოში - 0,5 ჭიქა
ნიორი - 2 კბილი
მარილი - გემოვნებით
ოხრახუში

ვრცლად...